Με κυνικό τρόπο ομολόγησε τη δολοφονία της 63χρονης ο 37χρονος δράστης στη Χαλκίδα.

Ο 37χρονος ομολόγησε ότι την προηγούμενη μέρα είχε συναντηθεί με την κόρη του θύματος, που ήταν φίλη του, και η οποία του είχε εκφράσει τον προβληματισμό της τι θα κάνει με τη μητέρα της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, γιατί θα έλειπε.

Ο δράστης θέλησε να εκμεταλλευθεί την απουσία της προκειμένου να τις ληστέψει, ωστόσο το θύμα αντιστάθηκε και, όταν έβαλε τις φωνές, αυτός τη σκότωσε.

«Εγώ νόμιζα ότι η μητέρα της είναι κατάκοιτη, ήξερα ότι έχει το κλειδί στη γλάστρα. Άνοιξα την πόρτα, νομίζοντας ότι είναι στο κρεβάτι, και θα έψαχνα για το κομπόδεμα, τα χρήματα που είχε. Όταν μπήκα, με είδε που έψαχνα, τη βρήκα μπροστά μου, και εκείνη άρχισε να φωνάζει. Την έσπρωξα από τη σκάλα» περιέγραψε αρχικά στους αστυνομικούς ο 37χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι και εθισμένος στον τζόγο.

«Πήγε όμως να σηκωθεί και την έσπρωξα ξανά, και έφτασε μέχρι κάτω. Ζούσε όμως, και φώναζε βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωνα μέχρι που σταμάτησε. Στη συνέχεια έψαξα το σπίτι, βρήκα τα χρήματα, τα πήρα και έφυγα» πρόσθεσε, ομολογώντας την πράξη του στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Μετά την ομολογία του τον παρέλαβαν και πάλι τα στελέχη της Ασφάλειας Χαλκίδας και ήδη βρίσκεται στον ανακριτή.