Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Παπανώτα: «Ο χώρος μας είναι δύσκολος – Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν ακόμα με χτυπήματα κάτω από το τραπέζι»

Σε ένα σχόλιο με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το πρωί της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της.

«Αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μη θέλει ο άλλος να έχει δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να μας δυσκολέψει, καθένας φέρεται όπως πιστεύει και τον χαρακτηρίζει η συμπεριφορά του. Να σας μιλήσω εγώ για…», είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

«Το είδα σε δηλώσεις και με ενόχλησε πάρα πολύ ο τρόπος του Δημήτρη. Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Είναι πολύ άσχημο να λες «δεν θα ήθελα να δω τη Μπέττυ» και ότι «έναν χειμώνα πέρασα πολύ δύσκολα». Συγγνώμη αλλά όλο αυτό ξεκίνησε από τον Δημήτρη Παπανώτα, είναι κακό. Κατά την άποψή μου, ούτε για πλάκα δεν το λες αυτό το πράγμα δημόσια», τόνισε από την πλευρά της η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Ο χώρος μας είναι δύσκολος. Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν ακόμα με χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Δηλαδή μπορεί να παίρνουν τηλέφωνο και να απειλούν και να λένε: εσύ συμπαθείς αυτήν, επειδή εγώ αυτή δεν τη χωνεύω, σε κόβω από παντού», ανέφερε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

«Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Το θέμα είναι αν σε αγγίζουν ή όχι, ώστε να σε δυσκολέψουν», υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα στο πάνελ η Φαίη Σκορδά.