Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό 6 εβδομάδων σκοτώθηκε από χάσκι ενώ κοιμόταν στην κούνια του

Ένα μωρό 6 εβδομάδων που κοιμόταν στην κούνια του σκοτώθηκε από τον σκύλο της οικογένειας.

Ο μικρός Έζρα Μανσούρ υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη, έξι ημέρες μετά την επίθεση του φαινομενικά ήμερου χάσκι στο σπίτι του στο Νόξβιλ του Τενεσί.

«Το να είμαι η μαμά του ήταν η μεγαλύτερη τιμή και το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», είπε στο WVLT η θλιμμένη μητέρα του βρέφους Chloe Mansoor.

Ο Έζρα βρισκόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση για σχεδόν μια εβδομάδα πριν πεθάνει, σύμφωνα με τους πρώτους γονείς του. Μεταξύ των απειλητικών για τη ζωή του τραυμάτων ήταν μια εγκεφαλική αιμορραγία και το εγκεφαλικό οίδημα. Η «εντελώς απρόκλητη» επίθεση αιφνιδίασε την οικογένεια.

Ο σκύλος – τον οποίο είχαν για οκτώ χρόνια – ήταν ένας από τους δύο στο σπίτι, αν και κανένας από τους δύο δεν είχε ιστορικό επιθετικότητας.

Οι γονείς του Μαρκ και Κλόε αποφάσισαν να βοηθήσουν άλλα μωρά που έχουν ανάγκη, δωρίζοντας τα όργανά του. “Πραγματικά μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ακόμα κι αν είναι μια στιγμή που εκνευρίζεστε ή απογοητεύεστε. Όλες αυτές οι μικρές στιγμές εξακολουθούν να είναι τόσο εκπληκτικές”, είπε η Chloe Mansoor.

«Πραγματικά προσευχηθείτε για όλη την οικογένεια, όλοι τον αγαπούσαν τόσο πολύ. Ξέρω ότι όλοι θρηνούν αυτή τη στιγμή, θρηνούμε αυτή τη στιγμή, και θα είναι μια δια βίου διαδικασία που θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε.

Ο σκύλος έχει μεταφερθεί από τότε σε ένα καταφύγιο ζώων καθώς το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νοξ ερευνά. Το μέλλον του σκύλου ή εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες, δεν είναι ακόμη σαφές.