Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Ιουνίου στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, λίγο πριν τη διασταύρωση για τον οικισμό Τσαΐρι.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:10, όταν, σύμφωνα με το rodiaki.gr, δίκυκλο όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση τη Ρόδο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τον δρόμο με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και ένας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο βαριά τραυματίας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο, χρειάστηκε να ζητήσουν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, καθώς το ένα από τα δύο άτομα είχε καρφωθεί σε σίδερο και χρειάζονταν να γίνουν οι απαιτούμενοι χειρισμοί για τον απεγκλωβισμό του.

Τα στοιχεία των εμπλεκομένων στο τροχαίο δεν έγιναν ακόμα γνωστά από τις αρμόδιες αρχές, αλλά, κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου από διερχόμενους από το σημείο του τροχαίου πολίτες, εκτιμάται ότι πρόκειται για δύο αλλοδαπούς τουρίστες που είχαν έρθει πρόσφατα στη Ρόδο για διακοπές.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο αστυνομικών που ρύθμισε την κυκλοφορία, ενώ στελέχη της Τροχαίας Ρόδου αναμένεται να διερευνήσουν τα στοιχεία και τα δεδομένα, στο πλαίσιο αναζήτησης των αιτιών που οδήγησαν σε μια ακόμα τραγωδία της ασφάλτου για το νησί της Ρόδου.