Το μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού στους παίκτες της ομάδας

Συγκίνηση στην προβολή του βίντεο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη.

«Λεσόρ, σκορπάς παντού μαγεία», «Κώστα Σλούκα σ’ αγαπώ», «Ντίνο Μήτογλου είσαι απίστευτος», είναι μερικά από τα γεμάτα συναίσθημα και χαρά μηνύματα που έστειλαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στους παίκτες, μέσω της κάμερας του ΟΠΑΠ.

Στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR ως εστεμμένου πρωταθλητή της Euroleague, το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Από τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε χθες στο ΟΑΚΑ, δεν θα μπορούσε να λείπει το Πάμε Στοίχημα, Μέγας Χορηγός του Παναθηναϊκού. Φρόντισε μάλιστα, να μεταφέρει στον προπονητή Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες, τα μηνύματα των φίλων της ομάδας για την κατάκτηση του πολυπόθητου έβδομου αστεριού.

Οι φίλαθλοι φωτογραφίζονται στο AR video booth του Πάμε Στοίχημα

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, γεμίζοντας με συγκίνηση όλους τους παρευρισκόμενους στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το βίντεο:

Το Πάμε Στοίχημα επεφύλασσε και άλλες εκπλήξεις στους φιλάθλους.

Όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο AR video booth του μεγάλου χορηγού του Παναθηναϊκού και να αποκτήσουν μια μοναδική αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον Εργκίν Αταμάν, τον Κώστα Σλούκα και το τρόπαιο της Eurolegaue, για να την μοιραστούν με τους φίλους τους στα social media.
Στιγμιότυπο από το τη δράση kiss cam του Πάμε Στοίχημα

Και επειδή η δράση δεν σταματάει στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ένα τυχερό ζευγάρι της kiss cam του pame stoixima, διεκδίκησε 3.000€ με δύο προσπάθειες για σουτ από το κέντρο του παρκέ, ενώ 30 συλλεκτικά t-shirts με το νέο σήμα της ομάδας, μοιράστηκαν σε τυχερούς φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR.
Yπερτυχερός του Instagram διαγωνισμού του ΟΠΑΠ παρακολουθεί τον αγώνα από τη baseline του γηπέδου

Επίσης, ένας υπερτυχερός του Instagram διαγωνισμού του ΟΠΑΠ, με τον συνοδό του, είδε τον αγώνα από την baseline του γηπέδου, στην Πολυθρόνα του Πάμε Στοίχημα.
Τα συλλεκτικά t-shirts με το νέο σήμα της ομάδας που μοίρασε το Πάμε Στοίχημα