Δύο σενάρια που «έπαιζαν» στο παρασκήνιο τις προηγούμενες μέρες κάηκαν με την εκλογή της Ελεονώρας Μελέτη στην Ευρωβουλή.

  Infotainment
Γερμανία – Ελλάδα με combo bet διπλασιασμού
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, 10:56
Infotainment
6 τρόποι για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, 18:45
Infotainment
Η Ελληνικός Χρυσός παρουσιάζει τη νέα ανανεωμένη πλατφόρμα του βραβευμένου Προγράμματος Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, 7:15
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Mέχρι τις 11.30 π.μ. τα  νηπιαγωγεία και  δημοτικά σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης 
Μ.Χ. – Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, 22:21

Το ένα την ήθελε να συζητά την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών αν δεν εκλεγόταν να καθόταν και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων με το Mega για καθημερινή εκπομπή.

Το δεύτερο σενάριο την ήθελε στον ΑΝΤ1 ή με καθημερινή κοινωνική εκπομπή τα απογεύματα ή με Infotainment το Σαββατοκύριακο. Τίποτα πλέον από αυτά δεν ισχύει.

Η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει για τις Βρυξέλλες και το μόνο που θα συζητήσει σε δεύτερο χρόνο είναι μαγνητοσκοπημένη Late Night εκπομπή μια φορά την εβδομάδα την οποία και θα «γράφει» το Σαββατοκύριακο που θα βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στις Βρυξέλλες.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Αυτό σε καμία περίπτωση στο πρώτο μισό της νέας σεζόν. Η δημοσιογράφος σύντομα θα αναχωρήσει για διακοπές και μετά θα προετοιμάσει τη μετάβασή της στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου και τα νέα της καθήκοντα.

Χορηγός Επικοινωνίας

Αυτό αναφέρει το nassosblog.gr, είναι πως κάποιοι δημοσιογράφοι από αυτούς που κατά καιρούς έχει συνεργαστεί θα την ακολουθήσουν και στο νέο της επαγγελματικό βήμα ως συνεργάτες της στο γραφείο της.