Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι για ληστείες σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα

Νέα περιστατικά παραβατικότητας ανηλίκων, αυτή τη φορά σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν συγκεκριμένα σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων για ληστείες κατά συναυτουργία.

Το βράδυ της Παρασκευής (31/5) συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Καλλιθέα. Οι έφηβοι, ηλικίας 17, 16 και 14 ετών, κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο και ύστερα από αναζητήσεις εντόπισαν λίγο αργότερα τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σε δεύτερο περιστατικό, το πρωί του Σαββάτου (1/6) συνελήφθησαν δύο 16χρονοι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προσέγγισαν έναν 20χρονο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε παρακείμενο σημείο και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επελήφθη προανακριτικά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.