Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους υποψηφίους να δοκιμάζονται στα μαθήματα των Αρχαίων, των Μαθηματικών και της Βιολογίας.

Διαβαθμισμένης δυσκολίες χαρακτηρίζονται τα θέματα στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Κατανοητά αλλά απαιτητικά από άποψη διαχείρισης του διαθέσιμου χρόνου τα θέματα των Μαθηματικών ενώ στο μάθημα της Βιολογίας τα ερωτήματα ήταν για πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.

Υποψήφιοι του Αγρινίου στο εξεταστικό κέντρο του 3ου ΓΕΛ μίλησαν στην κάμερα του AgrinioTV:

«Δεν μου φάνηκε κάτι δύσκολο. Αρκετά εύκολα τα θεωρώ, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Το άγνωστο και η γραμματική μου φάνηκαν κατανοητά. Και οι επιμέρους ασκήσεις», δήλωσε ο Γεράσιμος Σκουτέρης που εξεταζόταν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

«Τα θέματα ήταν καλά, ούτε πολύ εύκολα, ούτε πολύ δύσκολα. Ήταν μέτρια δυσκολίας, γενικά ήταν βατά τα θέματα, δεν με δυσκόλεψε κάτι. Το άγνωστο δεν είχε δύσκολη μετάφραση», ανέφερε ο Κυριαζής Κουκλάς, υποψήφιος επίσης στο μάθημα των Αρχαίων.

«Μέχρι τα πρώτα ερωτήματα του θέματος Γ μπορούσε να τα γράψει ένας μαθητής που έχει γνώση Μαθηματικών», υπογράμμισε ο Γεώργιος Φλώρος, υποψήφιος που εξετάστηκε στα Μαθηματικά.

«Βατά τα θέματα, αν είχες διαβάσει έγραφες. Δυσκολίες υπήρχαν, αλλά Πανελλήνιες δίνουμε. Πάνω κάτω στο ίδιο στυλ με άλλες χρονιές ήταν τα θέματα», ήταν τα λόγια της Ζένιας Γαλαζούλα, η οποία εξετάστηκε στην Βιολογία.

Τα επόμενα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές των ΓΕΛ (την Πέμπτη 6 Ιουνίου) είναι τα εξής:

Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής)