Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Βγήκε η κοίλη πιο έξω και ακούμπησε στον νεύρο και τον μυελό» – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήταν από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου και προσωπικά. Δεν το πέτυχα μόνος μου, αλλά όλοι οι Έλληνες που ήταν εκεί. Δεν θα πω ότι το κατάφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά ένας Έλληνας καλλιτέχνης.

Αυτό προέκυψε τυχαία. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι παραγωγοί της Αμερικής θέλουν να αναλάβουν το τουρ μου. Τους είπα “δεν είναι η στιγμή”. Ένας φίλος μου πρότεινε να γνωρίσω τον George, παραγωγό, και κανονίσαμε ραντεβού. Μετά από συζήτηση, μου ζήτησαν να βοηθήσω στην οργάνωση της συναυλίας του 50Cent στην Αθήνα.

Μου πρότειναν να κάνουμε τη συναυλία στο κλειστό ΟΑΚΑ για να γίνει back to back. Την επόμενη ημέρα με ρώτησαν γιατί να μην την κάνουμε μαζί με τον 50Cent. Στη Μύκονο είχε ακούσει τα τραγούδια μου και δέχτηκε. Μέχρι που μου έστειλαν την αφίσα, δεν το πίστευα.

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με απλά πράγματα, και τα προτιμώ. Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια και να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος και καλλιτέχνης. Έχω καλούς συνεργάτες και φίλους, και συζητάμε όλες τις αποφάσεις. Μου αρέσει να μαθαίνω από τους άλλους. Όταν υπάρχουν δύο ιδέες που ταυτίζονται, είναι το καλύτερο. Η επιτυχία έχει νόημα όταν τη μοιράζεσαι.

«Έχω πάρει κιλά γιατί πέρασα μια από τις δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Έχω δύο κοίλες στη μέση. Λόγω του τουρ που έκανα δεν προλάβαινα να γυμναστώ. Εκεί στο τουρ έπαθα κρίση δύο μέρες πριν από την συναυλία. Βγήκε η κοίλη πιο έξω και ακούμπησε στον νεύρο και τον μυελό. Έπεσε το πέλμα στο πόδι μου, έσερνα το πόδι μου. Μου έβαζαν ένεση κορτιζόνης στην σπονδυλική στήλη. Όλο αυτό έγινε στην Αμερική. Ξεκίνησε από την Αμερική και μέχρι τον Μάιο δεν ένιωθα το πόδι, ατρόφησε το πόδι, είχα προβλήματα στη μέση. Πέρασα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε με τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς που είχα για να μπορώ να ανταπεξέλθω. Νιώθω άσχημα προς τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που δεν έδωσα το 100%. Δεν άντεχα από τον πόνο».