Την άκρη του νήματος γύρω από το θρίλερ που εξελίσσεται από χθες το βράδυ με την απανθρακωμένη σορό στα Άνω Λιόσια αναζητούν οι Αρχές αναμένοντας το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει «φως» στη μυστηριώδη υπόθεση.
Σήμερα το πρωί, ο 57χρονος γιος του ηλικιωμένου οδηγήθηκε στο σημείο από τους Αστυνομικούς, παρουσία Εισαγγελέα, προκειμένου να περιγράψει κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο έβαλε φωτιά στο στρώμα που βρισκόταν ο πατέρας του.
Ο 57χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει συλληφθεί και κρατείται ως ύποπτος καθώς υποστηρίζει πως έκαψε τον νεκρό πατέρα του γιατί δεν είχε λεφτά να τον θάψει.
Ωστόσο, γείτονες του θύματος αναφέρουν πως ο 57χρονος έπεφτε σε αντιφάσεις όταν τον ρωτούσαν που βρίσκεται ο ηλικιωμένος.
Κλείσιμο
«Χθες αμφιβάλλαμε γιατί είδαμε το σκηνικό και τα συζητούσαμε οι πάνω κάτω μεταξύ μας όταν είχα ρωτήσει που είναι ο παππούς μου είχε πει, και αυτό μας έκανε εντύπωση, μου είχε πει ότι ο παππούς είναι κατάκοιτος γιατί τον είχα ρωτήσει.
Και στην κοπέλα από πάνω είχε πει ότι τον έχει βάλει σε κέντρο αποκατάστασης. Μέχρι χθες το βράδυ δεν πλησίαζες την καγκελόπορτα. Και ειδικότερα μύριζε πάρα πολύ στο διαγώνιο σπίτι και στο ακριβώς από πίσω. Γιατί ήταν εκεί καμένος.
Τα παιδιά πήραν τηλέφωνο γιατί είναι φίλοι και είπαν ότι είναι καμένο ένα στρώμα έξω πάνω σε μια λαμαρίνα και επειδή φοβήθηκαν γιατί είχα πολύ καιρό να δουν τον παππού και μύριζε πήραν τηλέφωνο την Αστυνομία.
Και επειδή στην αρχή δεν άνοιγε ο κύριος είπαν να έκαναν μήνυση οι αυτόπτες μάρτυρες που ήταν από πίσω για να έρθει ο Εισαγγελέας. Αλλά τελικά δεν χρειάστηκε γιατί μετά από λίγο τους άνοιξε», λέει μια γυναίκα που μένει πίσω από την αυλή όπου βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός.

Παρουσία εισαγγελέα στο σημείο ο 57χρονος γιος – Τι λένε οι γείτονες

Content snippet: CookieBar