Η Motoway προσφέρει έκπτωση 10% στην πρώτη αγορά από το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τη μοτοσικλέτα.

Πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Motoway που αφορούσε το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα. Ένας τυχερός παρέλαβε ένα ολοκαίνουριο Benelli RCX 185 το οποίο θα απολαύσει στις καθημερινές αστικές μετακινήσεις του. Η Motoway συνεχίζει ακάθεκτη να προσφέρει οφέλη στους πελάτες της και το νέο της e-shop δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν επώνυμα αξεσουάρ και ανταλλακτικά μοτοσικλέτας με εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Όποιος μπει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Motoway, είτε μέσω υπολογιστή, είτε μέσω smartphone, με την πρώτη αγορά που θα κάνει θα έχει όφελος 10%. Με μια απλή εγγραφή στο newsletter της εταιρείας απολαμβάνεις μια σημαντική έκπτωση αγοράζοντας ένα κράνος της AGV, ένα μπουφάν της Dainese, προϊόντα της Bel-Ray, βαλίτσες της Shad και πολλά ακόμα.

Στο e-shop της Motoway επιπλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα βρείτε μεγάλες προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές σε επώνυμα προϊόντα. Για παράδειγμα, τώρα που ήρθε το καλοκαίρι μπορείτε να βρείτε το ιδανικό καλοκαιρινό τζάκετ σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Οι αγορές των προϊόντων μοτοσικλέτας γίνονται πλέον εύκολη υπόθεση. Χρειάζονται μόλις μερικά κλικ και τα αγαπημένα σας προϊόντα θα έρθουν στο σπίτι, με την ασφάλεια της Motoway.