Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων δοκιμάστηκαν σήμερα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική.

Οι υποψήφιοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών δεν θα αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες κατά την επίλυση των φετινών θεμάτων. Στη χημεία οι σωστά προετοιμασμένοι μαθητές θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα θέματα ενώ τα θέματα στην πληροφορική δεν παρουσίασαν ιδιαίτερες εκπλήξεις με τα θέματα να χαρακτηρίζονται απαιτητικά.

Υποψήφιοι στο εξεταστικό κέντρο του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου μίλησαν στην κάμερα του AgrinioTV:

«Δεν δυσκολεύτηκα, ούτε αγχώθηκα. Πιστεύω έχω γράψει καλά. Ούτε το συντακτικό ήταν δύσκολο, ούτε η γραμματική. Όποιος είχε διαβάσει τα κείμενα και ήξερε τη μετάφραση έβγαζε εύκολα και τις ασκήσεις», ανέφερε ο Κυριαζής Κουκλάς υποψήφιος στο μάθημα των Λατινικών.

Τα θέματα ήταν βατά μέχρι το 85-90/100 κάποιος το έγραφε εύκολα. Από εκεί και πέρα ξεχώρισαν όσοι όλη τη χρονιά είχαν διαβάσει. Ήταν πράγματα τα οποία είχαμε κάνει κατά την διάκεια της χρονιάς πολλές φορές», δήλωσε ο Γιάννης Μαραγιάννης υποψήφιος στο μάθημα της Πληροφορικής.

«Τα θέματα στη χημεία ήταν εύκολα σχετικά. Οι περισσότεροι τελείωσαν νωρίς, δεν είχε κάτι το απαιτητικό ήταν κανονικά. Δεν υπήρχε καμία δυσκολία αν είχε διαβάσει κάποιος», ανέφερε η Ευδοξία Γκρίζη η οποία εξετάστηκε στην Χημεία.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΛΑΤΙΝΙΚΑ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΧΗΜΕΙΑ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ” πατήστε εδώ

Λόγω των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.

Τα επόμενα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές των ΓΕΛ την Τετάρτη (12/6) είναι:

– ΙΣΤΟΡΙΑ (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ).

– ΦΥΣΙΚΗ (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ).

– ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ).