Ο Τεντόγλου σε μια διαφορετική συνέντευξη: Προτιμά το πρωινό ξύπνημα από τη γκρίνια της κοπέλας του – Ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους κλήθηκε να απαντήσει σε «περίεργα» διλήμματα.

Μιλώντας στο OPEN, ο Μίλτος Τεντόγλου όταν κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα σε έναν μήνα πρωινό ξύπνημα στις 06:00 και έναν μήνα συνεχούς γκρίνιας από την κοπέλα του, προτίμησε το πρώτο.

Επίσης είπε ότι η υπερδύναμη που θα διάλεγε, είναι εκείνη του να γίνεται αόρατος από ότι να μεταφέρει πράγματα με το βλέμμα του γιατί… είναι πιο χρήσιμο.

Ο Τεντόγλου βρίσκει πιο εύκολο να υπογράψει 10.000 αυτόγραφα παρά να δώσει 10 συνεχόμενες συνεντεύξεις ενώ το να γίνει ήρωας σε anime είναι πολύ πιο δελεαστικό για εκείνον από το να του φτιάξουν ένα κέρινο ομοίωμα σε μουσείο.

Τέλος,  ξεκαθάρισε  ότι προτιμά να κερδίζει στο τελευταίο άλμα παρά στο πρώτο- αν και είναι κάτι δύσκολο όπως παραδέχτηκε, ενώ μεγάλος του στόχος είναι το Πανελλήνιο, για το οποίο μάλιστα θα θυσίαζε ακόμα και ένα 2ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN: