Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έξαλλος με την διαιτησία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Ύβρεις και υπόσχεση επίσκεψης στο ΣΕΦ

Με μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Game 2 των τελικών, χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις προς τους διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν βρισκόταν στο ΣΕΦ, ήταν εξοργισμένος με τη διαιτησία.

Αυτό το εξέφρασε μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Instagram, όπου καταφέρθηκε εναντίον των διαιτητών της αναμέτρησης – κυρίως της Βάσως Τσαρούχα – με ύβρεις που παραλείπονται για ευνόητους λόγους.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έβαλε κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, της Κυβέρνησης, και του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

«Η Βάσω (σ.σ. Τσαρούχα) βλέπει τα πάντα. Γι’ αυτό είναι εκεί. Για να βλέπει αυτά που της ζητάνε από την ΕΟΚ. Παίζουμε σε πρωτάθλημα όπου η μία διαιτητής ακολουθεί στο Facebook το “Θρύλε, θεέ μου”. Ο άλλος πηγαίνει η γυναίκα του στο ΣΕΦ με τα ρούχα του Ολυμπιακού και λέει “Θρύλος καφε”», ανέφερε ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Συνέχισε, αναφερόμενος στη φραστική αντιπαράθεση ανάμεσα στους Κάνααν, Σλούκα και Αταμάν: «Δώσε και άλλη! Στον Κάνααν που το ξεκίνησε αυτό, Τσαρούχα, δεν δίνεις, σφυρίζεις κλέφτικα τώρα. Αλλά ξέρετε ποιος φταίει: ο Αυγενάκης, που με τις ευλογίες του Δημητριάδη και του Μαξίμου έβγαλε τον Λιόλιο, με στημένες ηλεκτρονικές εκλογές. Αυτό είναι το μπάσκετ που θέλετε, και στο Μαξίμου και ο Αυγενάκης και ο Λιόλιος».