Μαριώ: «Με έβλεπαν και έλεγαν “περνάει η ντιζέζ”» – Η συμβουλή του πατέρα της

Για το ξεκίνημά της στο ρεμπέτικο τραγούδι και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, μίλησε η Μαριώ στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε και την συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της.

«Από το 1963-1964 έφυγα από τον μπαμπά μου, ήθελα να δουλεύω μόνη μου. Τότε άρχισα να τραγουδάω τα ρεμπέτικα», λέει αρχικά και προσθέτει: «Οι τραγουδίστριες θεωρούνταν τότε “ελαφρών ηθών”. Εκείνα τα χρόνια έλεγαν ότι “κάτι έκανες με κάποιον για να σε πήραν για να τραγουδάς”, ήταν για εμάς ένα βρόμικο επάγγελμα».

Μιλώντας για εκείνη την περίοδο λέει πως «το 1964 με βλέπανε και έλεγαν “περνάει η ντιζέζ”», ενώ στη συνέχεια περιέγραψε πως «ένα βράδυ που κάποιος πήγε να με ακουμπήσει στο τραπέζι, την ίδια στιγμή τον τρυπάω με καρφίτσα στα πόδια. Η μητέρα μου έλεγε στα αφεντικά των μαγαζιών “η κόρη μου δεν θέλει ζοριλίκια, δεν είναι για να την πηγαίνετε στα τραπέζια”».

«Δεν καταλάβαινα κανέναν, ο μπαμπάς μου μου έλεγε “να κρατάς την αξιοπρέπεια, την υπόληψή σου και να μην παίρνεις τα λεφτά των μουσικών”», αποκάλυψε στη συνέχεια για την συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της.

«Έβγαλα πολλά λεφτά αλλά δεν κράτησα τίποτα, αφού αύριο – μεθαύριο θα πεθάνω. Ο Άγιος Παΐσιος είναι θείος μου. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη, αξιοπρέπεια και σεβασμό από τον κόσμο», κατέληξε η Μαριώ.

Δείτε το βίντεο: