Με τον κ. Στέλιο Μαλεζά στην θέση του προπονητή θα πορευθεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην SL2 η ομάδα του Μακεδονικού Νεάπολης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Μακεδονικός Νεάπολης γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Επισημένεται ότι ο 39χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης στις 3 Σεπτεμβρίου, με στόχο να τους οδηγήσει στην ασφάλεια των play-off, στόχος που εκπληρώθηκε με επιτυχία με την ομάδα της Νεάπολης να εξασφαλίζει μάλιστα την τρίτη θέση και υψηλότερη που έχει λάβει στα Εθνικά πρωταθλήματα από την σεζόν 1985/86! Μάλιστα, ο Στέλιος Μαλεζάς ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του και τους αρχηγούς των ομάδων του ομίλου ως ο «Καλύτερος Προπονητής στον Α Όμιλο».

Αναλυτικότερα σε σύνολο 31 αγώνων με τον Μακεδονικό, ο κ. Μαλεζάς κατέγραψε 9 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες, συμπεριλαμβανομένου και του αποκλεισμού από το Αιγάλεω στο Κύπελλο Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του απόπειρα σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας ανδρών μετά την θητεία του στην Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας