Λατινοπούλου: Η Σκορδά έδωσε εντολή να μου κλείσουν τα social media

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024, 5:06 μμ

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης η Αφροδίτη Λατινοπούλου… Και στο τέλος της συζήτησης η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά φέρνοντας την παρουσιάστρια σε άβολη θέση.

«Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι ακόμα κι είναι σημαντικό και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και για τον χρόνο που μου έδωσες σήμερα γιατί αυτό που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια είναι ότι υπάρχει ένας φασισμός στα κανάλια. Ήθελα να ευχαριστήσω κι εσένα προσωπικά, που μου έδωσες τη δυνατότητα να μιλήσω γιατί αυτό που βιώνω ακόμα και σήμερα είναι ότι το τηλεοπτικό μας σποτ στην ΕΡΤ για παράδειγμα δεν έπαιξε λόγω του ότι χρησιμοποιούμε σκηνές από τη Eurovision, την οποία εμείς πληρώνουμε… Φιμώνεται η άποψή μας καθημερινά. Συνάδελφός σου η οποία πριν από λίγο καιρό βγήκε και δήλωσε δημόσια: κλείστε της τα social media και έδωσε εντολή. Έχω και το βίντεο. Η κ. Φαίη Σκορδά, η οποία υπηρετεί αυτόν τον φασισμό. Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις δημοκρατικά πάντα κι αυτόν τον φασισμό πρέπει να τον πολεμήσουμε» τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτήν τη συζήτηση γιατί αναφέρθηκε ένα όνομα. Καμία φορά ο τρόπος μπορεί να αδικεί τον πυρήνα μίας άποψης και να ακούγονται όλες οι απόψεις. Από εκεί και πέρα ό,τι έχεις με τη Φαίη, μπορείτε να το λύσετε οι δυο σας» της απάντησε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλη.