Κωνσταντίνος Κάππας: «Δεν είχα λεφτά για τα δικαιώματα και κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ» – ΒΙΝΤΕΟ

Θυμάμαι πως είναι ένας Μάης, κάθομαι και λέω «Χριστέ μου, τι θα κάνω;» και βλέπω το βιβλιαράκι, το «Τάβλι» στην βιβλιοθήκη μου. Μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό όλη η παράσταση για να γίνει σε μια αυλή στο Ψυρρή ή στο Θησείο. Όπως είναι και η ιστορία που έχει γράψει ο Δημήτρης Κεχαΐδης. Βρίσκω τον Νίκο Ορφανό, ο οποίος τότε έμενε στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή και είχε αυτή την αυλή! Ξαφνικά γίνεται αυτή η παράσταση viral τελείως, πηγαίνει τρία χρόνια και έγινε χαμός με τα sold out μέσα στο καλοκαίρι

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10», βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, γύρισε το χρόνο πίσω και αποκάλυψε τον λόγο που έγινε τελικά η επιτυχημένη του παράσταση «Το Τάβλι» το 2011.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κάππας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πολύ handmade αυτή η παράσταση. Λοιπόν, σε αυτή η παράσταση που ήταν το 2011 συνέβη κάτι φοβερό. Είμαι απελπισμένος, είναι η κρίση, έχουν χαθεί δουλειές και είναι φοβερό αυτό. Έχει κλείσει η εταιρεία παραγωγής από την οποία έπρεπε να πάρω λεφτά και δεν έχω τίποτα. Τίποτα».

«Επίσης, να συμπληρώσω εδώ, δεν είχα λεφτά ούτε για τα δικαιώματα και κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ! Ήταν δηλαδή τρομερό. Είμαι απελπισμένος, έχω ένα τζόκερ στην τσέπη και πηγαίνω χάλια με μια φόρμα στο πρακτορείο. Βάζω το χαρτάκι στο μηχάνημα, περιμένω και βλέπω 2.500 ευρώ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Κάππας.