Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή δεν είμαι εγώ»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για το σενάριο να κάνει πρωινή εκπομπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Με αφορμή τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη δική της σχέση με τον επιτυχημένο παρουσιαστή.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» είπε στην αρχή ότι: «Να πω και κάτι με αγάπη στη συνάδελφο, που είναι και πάρα πολύ καλή. Η συνεργασία πήγε πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια! Απλά, το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος, όχι μόνο μαζί μου, διαπληκτισμός κι ένα έντονο κλίμα στην εκπομπή. Μετά από μία συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας και φάνηκε ότι δεν ήθελε να είναι σε αυτήν την εκπομπή, είπαμε καλύτερα να αποχωρήσει! Δεν ήθελα να το γενικεύουμε».

Ακόμα, ανέφερε: «Θα ήμασταν αχάριστοι κι εμείς κι ο Ανδρέας κι όλοι, αν λέγαμε ότι όλα αυτά τα χρόνια αυτή η συνεργασία δεν πήγε καλά. Ήμασταν πρώτοι και πήγε πολύ καλά! Θα είναι στην καρδιά μου πάντα κι εγώ μόνο καλά έχω πάρει. Τώρα αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή σίγουρα δεν είμαι εγώ!».