Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν μπορώ να πω καν το όνομα της Ελένης Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα (8/6) η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στις επιλογές που έκανε τον πρώτο καιρό που ήρθε στην Αθήνα, αλλά και στην πρόταση που της είχαν κάνει και δεν δέχθηκε.

Αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου εξήγησε ότι: «Επειδή τώρα σκέφτομαι και απαντάω με τα δεδομένα της Ιωάννας που είμαι πλέον, δεν μπορώ να σου πω ότι αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα έκανα τα ίδια πράγματα ή τις ίδιες επιλογές. Ή τουλάχιστον δεν θα είχα την ίδια διάθεση ή αυτοδιάθεση!

Αλλά θεωρώ ότι όλα στη ζωή μας έρχονται στη σωστή στιγμή για να μας δώσουν κάτι, να μας δείξουν κάτι, ή να μας μάθουν κάτι. Θα ήταν αμαρτία και άδικο να πω ότι θα άλλαζα κάτι, γιατί τώρα έχεις την πολυτέλεια να το δεις, να το εκτιμήσεις, να το αξιολογήσεις και να πεις αν σου αρέσει ή όχι! Ξέρω ότι αν τώρα, σε αυτή την φάση της ζωής μου ξεκινούσα κάτι να κάνω, δεν θα ήμουν η ίδια. Άρα δεν μπορώ να σου πω ότι θα τα άλλαζα».

Ακόμα, είπε: «Ναι, θα σκεφτόμουν διαφορετικά, θα έκανα άλλες επιλογές και κυρίως θα είχα εγώ άλλη εικόνα για τον εαυτό μου και άλλη δυναμική απέναντι στους άλλους! Πάντοτε όμως με σεβασμό και με αυτό το κλίμα. Ήμουν εξαιρετικά ευάλωτη σε οτιδήποτε συνέβαινε που δεν ήταν ακριβώς όπως το είχα φανταστεί».

«Δηλαδή θα επέτρεπα να με επηρεάσουν πράγματα, που αυτό αποτυπωνόταν βέβαια στη διάθεσή μου, στις επιλογές μου, στις κινήσεις μου και γενικώς στο δημόσιο βίο μου, που δεν θα έπρεπε να τα επιτρέψω. Αλλά δεν είχα «ψηθεί»! Ήμουνα μικρότερη, ήμουνα νεότερη…», σημείωσε.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε και σε μία αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε: «Πριν φτάσω στον σταθμό στον οποίο ξεκίνησα, στην προτέρα επαφή που είχα πριν το μεγάλο «ναι», υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ξεκάθαρα ότι με θέλουν γιατί έχει δημιουργηθεί ένα «κενό» και θέλουν να πάρω την θέση αυτού του προσώπου, της Ελένης Μενεγάκη. Εγώ τότε είπα πως δεν είμαι ο άνθρωπος που αναζητούν!».

«Υπήρξε αυτή η γραμμή. Δεν συνεργάστηκα με αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι ο ΣΚΑΪ το κανάλι αυτό. Δεν μπορώ να πω καν το όνομα της Ελένης Μενεγάκη γιατί όλο αυτό που είχε συμβεί και με ακολουθούσε, μου είχε δημιουργήσει τόσο μεγάλη πίεση, αισθανόμενη ότι πρέπει διαρκώς να απολογούμαι σε σχόλια!», πρόσθεσε.