Η Τροχαία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, παραχώρησε τρεις λωρίδες στη νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ομαλοποιήθηκε η κίνηση των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πλέον, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, διαπιστώνονται ελάχιστες καθυστερήσεις.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία: «Η κίνηση των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου έχει ομαλοποιηθεί και παρατηρούνται ελάχιστες καθυστερήσεις. Οι πολίτες μπορούν να μετακινούνται προς Κόρινθο συμφωνά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν και ακολουθώντας τις οδηγίες των ρυθμιστών τροχονόμων».

Πλέον οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται είναι ελάχιστες και οι οδηγοί μπορούν να μετακινούνται κανονικά στο ρεύμα εξόδου προς Κόρινθο από τις 3 λωρίδες κυκλοφορίας που δόθηκαν από το πρωί και σύμφωνα με τις υπόλοιπες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας, οχήματα και στελέχη της οποίας βρίσκονται παντού κατά μήκος της διαδρομής για να δίνουν οδηγίες.

Επισημαίνεται ότι μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τον παραχωρησιούχο, τα διόδια Ελευσίνας και Ισθμού στο ρεύμα προς Κόρινθο είναι από το πρωί και για όλη τη διάρκεια της ημέρας ανοικτά. Νωρίτερα, εργαζόμενοι παρείχαν νερά στους διερχόμενους οδηγούς.Παράλληλα τα τεχνικά συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες καθαίρεσης του τμηματος της αερογέφυρας που υπέστη ζημιές από την πυρκαγιά στο βυτιοφόρο, προκειμένου να δοθεί στις επόμενες μέρες στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο που παραμένει κλειστό μετά το ατύχημα, καθώς υπήρχε ζήτημα στατικότητας λόγω των βλαβών από το υψηλό θερμικό φορτίο.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις έγινε κατάσβεση της πυρκαγιάς χθες το βράδυ, αμέσως μετά το ατύχημα, στο σημείο βρέθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος με κλιμακιο μηχανικών του υπουργείου για τη διαχείριση της κατάστασης και τα ξημερώματα μετέβησαν στο σημείο ο Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ LIVE ΕΔΩ