Συνελήφθησαν έπειτα από αναζητήσεις πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 42 και 51 ετών, για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα ψιλικών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (03-06-2024), οι συλληφθέντες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου και με απειλή αντικειμένου (λοστού) απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους παραδώσει χρηματικό ποσό, πλην όμως ο τελευταίος αντέδρασε και τράπηκαν σε φυγή.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Στη συνέχεια αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας τους εντόπισαν στην περιοχή του Κορδελιού, κρυμμένους πίσω από σταθμευμένο όχημα εποπτεύοντας έτερο κατάστημα ψιλικών και τους συνέλαβαν.

Χορηγός Επικοινωνίας

Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών, ο 51χρονος είχε κρυμμένο στην μπλούζα του ένα κατσαβίδι που απέρριψε στο έδαφος, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε το αντικείμενο με το οποίο απείλησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στον Εύοσμο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.