Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν εντατικά έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών, που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

  Infotainment
Γερμανία – Ελλάδα με combo bet διπλασιασμού
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, 10:56
Infotainment
6 τρόποι για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, 18:45
Infotainment
Η Ελληνικός Χρυσός παρουσιάζει τη νέα ανανεωμένη πλατφόρμα του βραβευμένου Προγράμματος Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, 7:15
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Πανελλαδικές 2024: Δείτε τα θέματα σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών
K.O. – Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, 10:17

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, έπειτα από μεθοδική και επιστάμενη έρευνα σχημάτισαν δικογραφίες:

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

–  κατά περίπτωση, σε βάρος (7) αλλοδαπών ηλικίας από 20 έως 49 ετών, για τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών οχημάτων, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου 2024 έως τέλη Μαρτίου 2024, στην ευρύτερη περιοχή Χαριλάου – Ανάληψης. Τα αφαιρεθέντα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Χορηγός Επικοινωνίας

– με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού, για απάτη με υπολογιστή κατά συναυτουργία, καθώς προέκυψε ότι σε λογαριασμό του πιστώθηκε το χρηματικό ποσό των (98.528) ευρώ, το οποίο πείσθηκε να μεταφέρει 55χρονη ημεδαπή για υποτιθέμενη επένδυση σε κρυπτονομίσματα.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.