Ηλεία: Δεν προκύπτει βιασμός της 11χρονης – Την «κάρφωσε» σε καρδιά και σπλήνα σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση

Δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης Βασιλικής από τον θείο της στην Ηλεία, ο οποίος την ομολόγησε πως την δολοφόνησε, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να τη βιάσει – «Αντέδρασε και την σκότωσα με το κατσαβίδι»

«Πήρα ένα κατσαβίδι που είχα στην πόρτα του αυτοκινήτου και άρχισα να την χτυπάω στον λαιμό. Έβγαλα το πτώμα της έξω και το πέταξα σε χωράφια ενώ το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο. Δεν την βίασα» υποστήριξε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Βίντεο ντοκουμέντα λίγη ώρα πριν από την δολοφονία της 11χρονης

Βίντεο ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με το μαύρο όχημα του 37χρονου να περνά από το σημείο που βρισκόταν η άτυχη 11χρονη Βασιλική, την οποία δολοφόνησε λίγη ώρα αργότερα, και πέταξε το άψυχο κορμάκι της σε χωράφι, στην Ηλεία.

Ο 37χρονος φέρεται να έπεισε το κοριτσάκι να μπει στο όχημα του με το πρόσχημα ότι θα την μετέφερε στον παππού της. Όπως είναι λογικό, η μικρή Βασιλική τον εμπιστεύτηκε, λόγω της συγγένειάς τους.

Στο παρακάτω βίντεο η 11χρονη φαίνεται να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του θείου της. Στη συνέχεια μπήκε μέσα, και ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα για τη ζωή της.