Ευρωεκλογές 2024: Πού και πότε θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ανακοινώθηκε από τα πολιτικά επιτελεία των κομμάτων ο τόπος και η ώρα που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα:

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές στις 10:00 στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης (Δεκελείας & Φασιδέρη, Εκάλη).​

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης (ε.τ. 164, Κανάρη 40).

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11.00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, Κηφισσού 2-4, Νέα Ιωνία).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 9:15 το πρωί, στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 5).

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, βρίσκεται στην Καλαμάτα και αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα του στις 10:30 στο 3ο δημοτικό σχολείο Καλαμάτας.