Η Πάρος και η Μήλος συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καλύτερους ενναλακτικούς ελληνικούς προορισμούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror.

Η Ελλάδα είναι από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες αγορές εξερχόμενου τουρισμού της Ευρώπης και μάλιστα, παρά το ανταγωνιστικό μειονέκτημα της χώρας ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δηλώνουν σε αυτή τη συγκυρία ότι προτιμούν τα ταξίδια μικρότερων αποστάσεων διάρκειας έως τρεις ώρες.

Τα πανέμορφα νησιά μας, που, όπως λέει η βρετανική Mirror, είναι σαν καρτ ποστάλ, εδώ και αρκετά χρόνια έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των Βρετανών που λατρεύουν τον ήλιο.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει: «Αν ψάχνετε για απίστευτα ηλιοβασιλέματα, καλό φαγητό και φτηνές πτήσεις – η Ελλάδα είναι πιθανότατα μια τρομερή επιλογή. Κάθε χρόνο, η χώρα προσελκύει περισσότερους από 31 εκατομμύρια τουρίστες.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Στη συνέχεια εξηγεί ότι «η Σαντορίνη είναι ίσως ένα από τα πιο φημισμένα νησιά της χώρας, διάσημη για τα λευκά κτίρια με τους γαλάζιους θόλους και τα κρυστάλλινα νερά της. Ωστόσο, το μικροσκοπικό νησί – το οποίο φιλοξενεί μόνο 15.000 κατοίκους – έχει συγκεντρώσει αντιδράσεις επειδή τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παράλογα υπερπλήρες και ακριβό. Η Μύκονος είναι ένας άλλος δημοφιλής προορισμός – γνωστός για τους DJs και τα τεράστια dance clubs της. Αλλά αν δεν είστε πια ένας raver που μπορεί να μείνει ξύπνιος μέχρι τις 4 το πρωί. Συνεπώς πρέπει να αναζητήσετε πιο εναλλακτικούς προορισμούς».

Χορηγός Επικοινωνίας

Μια γνωστή Αγγλίδα TikToker επισκέφθηκε τη χώρα μας και έκανε ένα καταπληκτικό αφιέρωμα, αποθεώνοντας μόνο τα δύο κυκλαδονήσια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τα γραφικά χωριά και οι όμορφες παραλίες της Πάρου την καθιστούν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση. Η Μήλος είναι γνωστή για τα μοναδικά τοπία της, με παραλίες με κόκκινο και λευκό βράχο που προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες. Το νησί είναι ιδανικό για άλματα από γκρεμούς, εκδρομές με σκάφη και εξερεύνηση κρυφών παραλιών. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στη Μήλο με πλοίο από την Αθήνα ή την Πάρο».