Γουλιώτη για το τέλος του Maestro: «Ο Χριστόφορος κάνει ένα πάρα πολύ ωραίο κλείσιμο για όλους»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, λίγες ώρες πριν προβληθεί το τέταρτο επεισόδιο του Maestro, απόψε στις 22:40 στο MEGA.

Η τηλεοπτική Αλεξάνδρα μίλησε για την περσόνα που υποδύεται στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ έδωσε στους τηλεθεατές και στοιχεία για όσα αναμένεται να δούμε στη συνέχεια του Maestro.

«Οι αποφάσεις της Αλεξάνδρας έχουν πάντα να κάνουν και στηρίζονται σε μια μεγάλη τεράστια πληγή. Ως ενήλικας καλείσαι πια να μην κάνεις κακό στους άλλους, όταν έχεις τόσο ανοιχτές πληγές. Αυτό που έκανε τόσο έξυπνα, μαεστρικά, ο Χριστόφορος είναι να την φέρει αντιμέτωπη με αυτές τις πληγές» είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Στη συνέχεια, η εκπομπή πρόβαλε ένα απόσπασμα με σκηνές της Στεφανίας Γουλιώτη από τη δεύτερη σεζόν του Maestro. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως κάθε φορά που βλέπει τον εαυτό της στην οθόνη, βλέπει ερμηνευτικά λάθη. «Το έβλεπα κι έλεγα, “να κι άλλο λάθος έκανες. Φώναξες πολύ, πάλι υπερτόνισες, δεν πήρες μια ανάσα εκεί που έπρεπε”. Διδάσκω πολλά χρόνια, με βλέπω σαν μια μαθήτρια που πρέπει να τη διορθώσω» είπε.

Στην ερώτηση της Δανάης Μπάρκα για όσα πρέπει να περιμένουμε από τον ρόλο της Αλεξάνδρας, η ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι θα κάνω πιο ψυχικές ανατροπές, δεν θα κάνω τόσες ανατροπές στην πλοκή. Εμένα μου άρεσε αυτό το Μακβεθικο ζευγάρι, που ναι μεν δεν ζουν τον απόλυτο έρωτα, αλλά είναι σύμμαχοι σε κάτι. Οι σχέσεις γίνονται μια ωραία εταιρεία που βολεύει».

Άλλωστε, η Στεφανία Γουλιώτη σημείωσε πως εντυπωσιάστηκε από την κατεύθυνση που επέλεξε να δώσει στο σενάριο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
«Ο Χριστόφορος εμβάθυνε πάνω σε αυτό. Πήγε προς μια άλλη κατεύθυνση την οποία την εκτίμησα πάρα πολύ. Σιγά, σιγά άρχισα να συνδέομαι πολύ περισσότερο με το πόσο ανέπτυσσε τις σχέσεις» είπε.

«Κάνει ένα πάρα πολύ ωραίο κλείσιμο για όλους τους χαρακτήρες. Κάθε παρακλάδι της ιστορίας ολοκληρώνεται με έναν υγιή τρόπο» είπε κλείνοντας την αναφορά της στην πρώτη ελληνική σειρά που επιλέχθηκε από το Netflix για παγκόσμια διανομή.

Όπως έχουμε δει και στα social media, τα γυρίσματα για την ίδια ολοκληρώθηκαν στους Παξούς, ενώ οι τελευταίες σκηνές αναμένεται να γυριστούν στην πρωτεύουσα. «Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στους Παξούς και τώρα έχουν μείνει κάποια γυρίσματα στην Αθήνα» είπε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε η Στεφανία Γουλιώτη στο «Πάμε Δανάη»: