Ώρες αγωνίας στο Λαμπίρι της Αχαΐας για τον εντοπισμό νεαρού ψαροντουφεκά που χάθηκε στη θάλασσα, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (11/06).

Είχε πάει μαζί με φίλο του για ψαροντούφεκο

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όλα συνέβησαν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 27χρονος αγνοούμενος είχε πάει μαζί με έναν φίλο του για ψαροντούφεκο. Ο νεαρός βούτηξε στη θάλασσα, αλλά καθυστερούσε να βρει και τότε ο φίλος του πανικοβλήθηκε και κάλεσε σε βοήθεια.

Ψαράς από την περιοχή προσέτρεξε για βοήθεια και κάλεσαν μαζί την ΕΛ.ΑΣ., ενώ άμεσα ενημερώθηκε και το Κεντρικό Λιμερναρχείο Πατρών.

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, επικεντρώθηκαν στην θαλάσσια περιοχή που υπέδειξε ο φίλος του ψαροντουφεκά, που ήταν μαζί του όταν τα ίχνη του χάθηκαν.

Από τη νύχτα, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 27χρονου που εξαφανίστηκε με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή του Λαμπιρίου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, στις έρευνες μετέχουν δύο περιπολικά σκάφη και περιπολικό πλοίο του Λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη, καταδυτικά κέντρα, καθώς και ένας ιδιώτης δύτης.

Επίσης, για τον εντοπισμό του 27χρονου πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην παραλιακή περιοχή από περιπολικό όχημα του Λιμενικού και εθελοντές, ενώ πάνω από την περιοχή του Λαμπιρίου αλλά και του Κορινθιακού κόλπου πέταξε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι έρευνες, που έχουν ξεκινήσει από τη νύχτα, δεν έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι σήμερα το μεσημέρι.