Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Τετάρτης – Δείτε ποιο τμήμα θα κλείσει

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό, από τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (01/06), έως τις 08:00 το πρωί της Κυριακής (02/06).

Συγκεκριμένα, θα είναι κλειστός ο κλάδος που συνδέει την περιφερειακή Υμηττού με τον κύριο άξονα της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο.

«Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ραφήνα και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), με κατεύθυνση προς Κατεχάκη. Στη συνέχεια, μέσω του Κόμβου Λεονταρίου, μπορούν να κινηθούν προς Ελευσίνα έως τον Κόμβο της Λ. Μαραθώνος, μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή εκ νέου (χωρίς την καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.