Ένα σούπερ ντόμινο μετακινήσεων και ανακατατάξεων συντελείται στα μετόπισθεν της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, που μπαίνει στο επίκεντρο της μεταγραφολογίας για την προσεχή σεζόν.

Πρόσωπο-κλειδί που θα επηρεάσει ευρύτερους συσχετισμούς είναι η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχωρεί από το «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ εκκρεμεί αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 ή θα μετακινηθεί σε άλλον σταθμό. Η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Αναστασοπούλου θα κριθεί σε κρίσιμο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί στα μέσα της εβδομάδας, ενώ η πρόταση που της έχει γίνει είναι να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου χωρίς να συνεχίσει τη βραδινή «Αρένα».

  Infotainment
Γερμανία – Ελλάδα με combo bet διπλασιασμού
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, 10:56
Infotainment
6 τρόποι για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, 18:45
Infotainment
Η Ελληνικός Χρυσός παρουσιάζει τη νέα ανανεωμένη πλατφόρμα του βραβευμένου Προγράμματος Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, 7:15
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Mέχρι τις 11.30 π.μ. τα  νηπιαγωγεία και  δημοτικά σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης 
Μ.Χ. – Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, 22:21

Πληροφορίες της Real αναφέρουν ότι υπάρχουν «αγκάθια» και από τις δύο πλευρές, ενώ την ίδια στιγμή στο κάδρο μπαίνει ο ΣΚΑΙ. Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα πρόσωπο της πρωινής ζώνης βρίσκεται σε τροχιά εξόδου και πιθανής μετακίνησης σε άλλο κανάλι.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Οριστική, άλλωστε, θεωρείται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Φαίης Μαυραγάνη με τον ΑΝΤ1, ενώ η δημοσιογράφος οδεύει προς τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Στο κάδρο των πιθανών ανατροπών μπαίνει και η ΕΡΤ, καθώς έντονο πρέσινγκ δέχεται από άλλο κανάλι η Χριστίνα Βίδου. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Συνδέσεις» φέρεται να πολιορκείται από το Action 24 προκειμένου να μετακινηθεί εκεί για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Θα ακούσει τις σειρήνες;

Χορηγός Επικοινωνίας

Πηγές από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι η Χριστίνα Βίδου θα παραμείνει στο Ραδιομέγαρο και στις «Συνδέσεις» μαζί με τον Γιώργο Παπαχλιμίντζο.

Πηγή Real