Αμηχανία στον αέρα του «Στούντιο 4» με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο – «Δεν το έχω πει για κανέναν αυτό, δεν ξέρω ξαφνικά πώς μου ήρθε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο του Σίμου στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία του στο θέατρο αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Όμως, στην αρχή της συνέντευξης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να ξεκαθαρίσει μία ασάφεια που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος προλόγισε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο σημειώνοντας πως ο γνωστός ηθοποιός θα βρίσκεται του χρόνου σε κάποια παραγωγή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Είμαστε στον καναπέ με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον οποίο εγώ τον έφερα στην ΕΡΤ έτσι από μόνος μου. Μου λέει στο διάλειμμα: ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με τη συνεργάτιδά του να συμπληρώνει: «Ναι, γιατί ο Θανάσης ανακοίνωσε προηγουμένως ότι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος του χρόνου θα είναι στην ΕΡΤ».

«Που δεν το ‘χω πει για κανέναν, δεν ξέρω ξαφνικά πώς μου ήρθε. Κάπου θα το άκουσα», απολογήθηκε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τον ηθοποιό να του επισημαίνει με χιούμορ πως πρόκειται για δική του προσωπική επιθυμία.

«Εννοείται, με χαρά. Μήπως μιλάς και δεν μας το λες;», ρώτησε στο ίδιο ύφος ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, «ανακοινώνοντας» πως την επόμενη σεζόν το Στούντιο 4 θα συνεχίσει κανονικά στη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης.