Το νέο υπεραυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Ιουνίου και μέχρι τότε, η γαλλική μάρκα συνεχίζει να τροφοδοτεί τη φαντασία με teasers.

Προηγούμενα teaser μας έδειξαν ότι η μάρκα, με βάση το Molsheim, θα επιμείνει σε μια κομψή μάσκα από πέταλο και το χαρακτηριστικό κόκκινο σήμα «macaron», στην μπροστινή όψη. Μεγάλο ενδιαφέρον, με βάση το τελευταίο teaser, έχει τι πίσω μέρος, με τα φωτιστικά σώματα να τονίζουν το όνομα της μάρκας, ενώ είναι ξεκάθαρες οι επιρροές, τόσο από την Mistral, όσο και από τη Divo. Γνωρίζουμε ότι ο κινητήρας W16, ένα αριστούργημα της μηχανικής, θα υποκύψει για να ανοίξει τον χώρο για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V16.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Μάτε Ρίματς, η χωρητικότητά του θα είναι 8,3 λίτρα και θα συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Ο θερμικός κινητήρας αναμένεται να αποδίδει περίπου 1.000 ίππους και η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του θα ξεπερνά τους 1.800 ίππους. Ο «κόφτης» ίσως είναι στις 9.500 σ.α.λ.

Στο νεότερο teaser, η γαλλική μάρκα περιγράφει το νέο hypercar ως «icon για την αιωνιότητα» (Pour l’éternité στα γαλλικά), υπονοώντας ένα πιθανό όνομα.