Ένας στίχος που συμπεριέλαβε ο Έμινεμ στο νέο του τραγούδι «Houdini» κι απευθύνεται στη Megan Thee Stallion, προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό.

Στο νέο του κομμάτι που αποτελεί το πρώτο single του επερχόμενου άλμπουμ του «The Death of Slim Shady», ο ράπερ αναφέρθηκε στον πυροβολισμό που είχε δεχτεί η Stallion στο παρελθόν.

Η Megan Thee Stallion, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μέγκαν Πιτ, κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης το 2022, ότι ο ράπερ Tory Lanez, την πυροβόλησε το καλοκαίρι του 2020 με ένα πιστόλι στο πίσω μέρος των ποδιών της και της φώναξε να χορέψει, καθώς έφευγε με ένα όχημα. Η ίδια χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρεθούν θραύσματα της σφαίρας από τα πόδια της.

Συγκεκριμένα, λέει: «Αν ζητούσα από τη Megan Thee Stallion να συνεργαστεί μαζί μου, θα έτρωγα σφαίρα;». Η αναφορά του σχετίζεται με ένα περιστατικό του 2020, όταν ο Tory Lanez πυροβόλησε τη ράπερ στο πόδι της.

Όπως σημείωσε η τραγουδίστρια οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μία διαμάχη, η οποία πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν εκείνη άρχισε να προσβάλλει τη μουσική του.

Eminem name-drops Megan Thee Stallion on his new single ‘Houdini’:
“If I was to ask for Megan Thee Stallion if she would collab with meWould I really have a shot at a feat?” pic.twitter.com/AZ4GxEVROU
— Pop Base (@PopBase) May 31, 2024

Ο δικηγόρος του Lanez, George Mgdesyan, υποστήριξε ότι οι πυροβολισμοί προκλήθηκαν από τη φίλη της Μέγκαν, Κέλσι Χάρις, σε έναν καβγά ζυλοτυπίας για τον Lanez, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει τον πυροβολισμό. Επιπλέον, η υπερασπιστική γραμμή του ράπερ στηρίχθηκε στο ότι η τραγουδίστρια επινόησε μια αφήγηση, βαραίνοντας τον Tory Lanez με έναν πυροβολισμό.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

«Η Μέγκαν Πιτ είναι ψεύτρα. Είπε ψέματα για τα πάντα σε αυτή την υπόθεση από την αρχή. Είπε ενόρκως ψέματα εδώ» τόνιζε ο δικηγόρος του 30χρονου ράπερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, δεδομένης της απόφασης του δικαστηρίου.

Χορηγός Επικοινωνίας

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αντέδρασε με αυτόν τον στίχο, καθώς θεώρησε πως η εμπειρία της Megan ήταν τραυματική για εκείνη και τόνισε σε αναρτήσεις του στο Twitter πως ο Έμινεμ δεν θα έπρεπε να την είχε συμπεριλάβει στο κομμάτι.

«Άλλος ένας άντρας που γελάει με το τραύμα μιας γυναίκας», γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος αναφέρει πως χρησιμοποιεί το περιστατικό για να ωφεληθεί.

Από την άλλη μεριά βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον ράπερ, λέγοντας πως η Megan Thee Stallion έχει πει ψέματα για τον πυροβολισμό της, για να εκμεταλλευτεί τη φήμη του Tory Lanez και να γίνει διάσημη.

πηγή:protothema.gr