Το Tempting Fortune έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023 στο Channel 4 με παρουσιαστή τον Άγγλο κωμικό και παρουσιαστή Paddy McGuinness.

Η επόμενη σεζόν που έρχεται βρίσκει τον ΣΚΑΙ να επενδύει, όπως όλα δείχνουν, και στην ψυχαγωγία, διαθέτοντας πολλά δυνατά «χαρτιά» στα χέρια του. Έτσι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, στη βραδινή ζώνη του καναλιού τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μετά το Exathlon, έρχεται να προστεθεί και το Tempting Fortune σε παραγωγή της Acun Medya.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς», έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την επιβίωση αλλά και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Το Tempting Fortune έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023 στο Channel 4 με παρουσιαστή τον Άγγλο κωμικό και παρουσιαστή Paddy McGuinness, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε σε 6 επεισόδια, ενώ το project έλαβε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, η οποία θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Πηγή: zappit.gr

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.