Survivor Spoiler (2/5): Σήμερα ο αγώνας Ελλάδας – Τουρκίας – Ποια ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Survivor, θα έχουμε μικτό αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας με τους νικητές να απολαμβάνουν ένα τεράστιο έπαθλο που θα το ανακοινώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.  Πώς θα γίνει ο διαχωρισμός των ομάδων και ποιο μεγάλο έπαθλο περιμένει τους νικητές;

Συγκεκριμένα σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (02/05), Έλληνες και Τούρκοι Διάσημοι μαζί με τους Έλληνες και Τούρκους Μαχητές θα φτιάξουν δύο νέες ομάδες μπλε και κόκκινων και θα αναμετρηθούν με στόχο τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο.

Ένα αγώνισμα με τους πιο δυνατούς παίκτες του τουρκικού Survivor, καθώς πρόκειται για Survivor All Star.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν ένα τεράστιο έπαθλο στο μεικτό αγώνισμα Ελλάδας-Τουρκίας και συγκεκριμένα ένα ταξίδι στο Κουρασάο. Το κίνητρο λοιπόν είναι μεγάλο για τους παίκτες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι κόκκινοι Έλληνες και Τούρκοι κερδίζουν το έπαθλο απόψε.

Όλα αυτά μέχρι την αποχώρηση της εβδομάδας.  Κόκκινοι και Μπλε μετράνε από δύο υποψήφιους στην αποψινή μονομαχία ενώ έχουν ισοβαθμήσει και στους βαθμούς για το αγώνισμα επάθλου.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Αναστασία Τσέρου είναι οι υποψήφιοι μονομάχοι που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο Survivor. Ποια ζευγάρια θα αναδείξει η κλήρωση και ποιος θα διαλέξει το στόχο;