Survivor 2024: Έξαλλη η Ασημίνα στο συμβούλιο – «Γιατί το κάνετε όλο αυτό;»

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν χθες (5/5) οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του συμβουλίου, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην Ασημίνα και τους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Συγκεκριμένα οι Μπλε δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με το γεγονός πως η Ασημίνα δεν συμμετείχε σε όλο τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Η ένταση αυξήθηκε με αποτέλεσμα η παίκτρια των Κόκκινων να περάσει στην αντεπίθεση, όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας για τον πρώτο υποψήφιο.

Μεταξύ άλλων, η Ασημίνα εμφανώς εκνευρισμένη ανέφερε: «Ντάνιελ, γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί το κάνετε όλο αυτό; Απάντησέ μου, μπες λίγο στην θέση του αλλουνού, πώς μπορεί να νιώθει. Εσείς όλο αυτό το κάνετε γιατί έχετε να πετύχετε τι; Ντάνιελ εσύ τι έχεις να πετύχεις απ’ όλο αυτό; Τι έγινε; Έγινε κάτι εσκεμμένα;».

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης της απάντησε: «Ασημίνα, το αν εσύ θες να φύγεις είναι δικαίωμά σου και μπορείς να το κάνεις όπως κάθε παίκτης. Εμείς αναφερθήκαμε στο κομμάτι ότι από την στιγμή που δεν έχεις βρει το run και τον στόχο, θα μπορούσαμε να σε επιλέξουμε ξανά! Αλλά εσύ έφυγες και σε αυτό το κομμάτι βγαίνεις και λες μετά ότι: «Εγώ έφυγα γιατί έχω πόνο στην κοιλιά», δηλαδή μας κοροϊδεύεις κιόλας».