Home / Ψυχαγωγία / Survivor: «Έσπασε» η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά τη σοκαριστική ήττα – «Πρέπει να βρω το κουράγιο»
Survivor: «Έσπασε» η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά τη σοκαριστική ήττα – «Πρέπει να βρω το κουράγιο»
Παρασκευή, 10.5.2024, 00:50
Zappit@ZAPPIT_

“Μεγαλώνοντας τρία παιδιά, η μητέρα μου με έκανε πάρα πολύ δυνατή, να αντέχω. Προφανώς κάποιες φορές λυγίζω κι εγώ”.

Συντριπτική ήταν η ήττα που υπέστη η Μπλε Ομάδα στον αποψινό αγώνα επικοινωνίας του Survivor. Η ομάδα του Φάνη Μπολέτση βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε ποτέ να πάρει κεφάλι, ολοκληρώνοντας το αγώνισμα με το βαρύτατο σκορ 10-2. Έτσι, οι Μπλε έχασαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Το σκορ ήταν βαρύ, σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά, εγώ δεν θα το ‘βρισκα στον στόχο ακόμα και τώρα να συνέχιζα», είπε μετά το τέλος του αγώνα η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Αν θέλεις να στείλεις εσύ ένα μήνυμα σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, εγώ μπορώ να σε βοηθήσω. Μαμά Κατερίνα, θυμάμαι καλά; Να ξέρεις ότι σε θέλει δυνατή», της είπε ο Γιώργος Λιανός, με την παίκτρια του Survivor να ξεσπά σε κλάματα.

«Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που μου έχει μάθει πάρα πολλά. Μεγαλώνοντας τρία παιδιά, με έκανε πάρα πολύ δυνατή, να αντέχω. Προφανώς κάποιες φορές λυγίζω κι εγώ και δεν θέλουν να με βλέπουν έτσι», εξομολογείται η Σταυρούλα Χρυσαειδή με δάκρυα στα μάτια.

«Έχει περάσει τόσα πολλά αυτός ο άνθρωπος και δεν της άξιζαν ούτε τα μισά. Σίγουρα με καταλαβαίνει όταν κι εγώ δεν είμαι καλά εδώ, ξέρω ότι αγχώνεται. Ξέρει ότι αντέχω το τετραπλάσιο, ειδικά όταν αγχώνομαι και δεν είμαι καλά. Να ξέρει ότι όλα θα πάνε καλά.

Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου, σε απίστευτο βαθμό. Από όλες τις φορές που έχω μπει, οι δυσκολίες εδώ στο Survivor με έχουν κάνει πιο δυνατή αλλά και πιο ευαίσθητη. Κάποιες φορές θέλεις μία αγκαλιά, να πεις έναν λόγο. Κάποιες φορές κουράζεσαι να είσαι δυνατός αλλά πρέπει να βρω το κουράγιο», παραδέχεται η παίκτρια των Μπλε ιδιαίτερα συγκινημένη.