Η σειρά του Netflix για τον μεγάλο Βραζιλιάνο κυκλοφορεί μέσα στο 2024. Και εδώ μπορείτε να δείτε το teaser trailer της μίνι σειράς.

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια αν και το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία που θα βγει στον αέρα. Στο trailer μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από στιγμές του Σένα οι οποίες τοποθετούνται χρονικά κοντά στη νίκη του στο Ιντερλάγκος το 1991.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Σένα στην πατρίδα του και, όπως αντιλαμβάνεστε, είχε ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα τόσο για εκείνον όσο και για τους συμπατριώτες του. Ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίον ήρθε (ο Σένα είχε χάσει τις σχέσεις 3-4-5 από το κιβώτιο ταχυτήτων της McLaren) προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερο status στο επίτευγμά του αυτό.

Ο Άιρτον ήταν εξαντλημένος από την υπερπροσπάθεια να κρατηθεί μπροστά από την Williams του Πατρέζε στα τελευταία στάδια του αγώνα. Οι κραυγές του στον τερματισμό -όπως αποτυπώθηκαν στην ζωντανή μετάδοση τότε- τα λένε όλα.

Ο ηθοποιός Γκαμπριέλ Λεόνε θα έχει τον ρόλο του Σένα στην σειρά, ενώ ο Ματ Μέλα θα αποτυπώσει τον Αλέν Προστ. Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά θα πιάνει το νήμα από την αρχή της αγωνιστικής καριέρας του Σένα στις μικρότερες κατηγορίες μονοθέσιων. Θα είναι μία μυθιστορηματική περιγραφή της ζωής του Άιρτον και θα φτάνει μέχρι την μοιραία Πρωτομαγιά του 1994.