Netflix Top 10 (8/5): Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή – Τι βλέπουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα

Το Netflix έχει προσθέσει δεκάδες νέες ταινίες στην βιβλιοθήκη του και οι συνδρομητές στην Ελλάδα έχουν ήδη αρχίζει να τις ανακαλύπτουν για να δείτε. Το Top 10 ταινιών της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας έχει ανανεωθεί πλήρως.

Είτε θέλετε να δείτε κάποια ταινία για να γελάσετε, είτε κάποια ταινία δράσης, είτε κάποιο δράμα, το Netflix έχει εκεί για εσάς και θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας αρέσει.

Ας δούμε όμως ποιες ταινίες βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου 2024.

Μια γυναίκα που μεγάλωσε μόνη της στα άγρια έλη της Βόρειας Καρολίνας θεωρείται ύποπτη για τη δολοφονία ενός εύπορου νεαρού από τη γειτονική πόλη.

Δύο νιόπαντροι στον μήνα του μέλιτος συνειδητοποιούν ότι είναι διαφορετικοί σχεδόν στα πάντα. Έλκονται τα αντίθετα στη δική τους περίπτωση;

Ο πράκτορας της MI5 Τζόνι Γουόρικερ είναι αφοσιωμένος στο έργο του, αλλά σύντομα θα αμφισβητήσει την πίστη του στην υπηρεσία. Η πρώτη ταινία της τριλογίας Γουόρικερ.

Την εποχή που το γάλα με τα δημητριακά κυριαρχούσαν ως πρωινό, μια σκληρή εταιρική μάχη ξεσπά για ένα νέο, επαναστατικό γλυκό. Μια Pop-Tart κωμωδία του Τζέρι Σάινφελντ.

Αυτό το ντοκιμαντέρ ερευνά τα μυστήρια γύρω από τους Νεάντερταλ και όσα μας αποκαλύπτουν τα απολιθώματα για τη ζωή και την εξαφάνισή τους

Αφού τον διώξουν από το δάσος, ο Γούντι θεωρεί ότι βρήκε ένα παντοτινό σπίτι στο Καμπ Γιούχου – μέχρι που ένας επιθεωρητής απειλεί να κλείσει το καμπ.

Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.

Η ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες ροκ σταρ της Ιταλίας, της Τζιάνα Νανίνι, που κυνήγησε το όνειρό της παρά τα εμπόδια της οικογένειάς της και της μουσικής βιομηχανίας.

Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον αμείλικτο Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται.

Η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Σκουντούφλης και ο Προκόπης κατευθύνονται στο Απαγορευμένο Δάσος για να σώσουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό από τον σατανικό μάγο Δρακουμέλ.

Πηγή: FOXreport.gr

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με την αγελάδα σε 15 δευτερόλεπτα;

Η Nintendo επιβεβαίωσε ότι έρχεται το Nintendo Switch 2 – Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει