Netflix Top 10 (2/5): Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα – Έκπληξη στο No1

Νέος μήνας και το Netflix έχει ήδη προσθέσει δεκάδες νέες ταινίες για να δείτε. Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχει πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, από κλασικές ταινίες έως ολοκαίνουριες κυκλοφορίες.

Είτε θέλετε να δείτε κάποια ταινία για να γελάσετε, είτε κάποια ταινία δράσης, είτε κάποιο δράμα, το Netflix έχει εκεί για εσάς και θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας αρέσει.

Ας δούμε όμως ποιες ταινίες βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

Αφού τον διώξουν από το δάσος, ο Γούντι θεωρεί ότι βρήκε ένα παντοτινό σπίτι στο Καμπ Γιούχου – μέχρι που ένας επιθεωρητής απειλεί να κλείσει το καμπ.

Δύο νιόπαντροι στον μήνα του μέλιτος συνειδητοποιούν ότι είναι διαφορετικοί σχεδόν στα πάντα. Έλκονται τα αντίθετα στη δική τους περίπτωση;

Εξερευνήστε το πεπτικό σύστημα μέσα από αυτό το ανάλαφρο και ενημερωτικό ντοκιμαντέρ που εξηγεί τον ρόλο της υγείας του εντέρου στη συνολική μας ευεξία.

Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον αμείλικτο Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται.

Εξαιρετικός σκοπευτής και αδιόρθωτος πλεϊμπόι, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Ρίο Σάεμπα, συμμαχεί απρόθυμα με την αδελφή του νεκρού συνεργάτη του για να ερευνήσει τον θάνατό του.

Όταν ο Ταντ σπάει κατά λάθος μια αρχαία σαρκοφάγο, ξυπνά ένα εκδικητικό πνεύμα και πρέπει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τους φίλους του για να σπάσει την κατάρα.

Όταν αποτυγχάνει να συλλάβει ένα παιδί-θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έγινε σούπερ-κακούργος, ο Γκρου απολύεται αλλά βρίσκει έναν δίδυμο αδελφό που αγνοούσε για χρόνια.

Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.

Η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Σκουντούφλης και ο Προκόπης κατευθύνονται στο Απαγορευμένο Δάσος για να σώσουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό από τον σατανικό μάγο Δρακουμέλ.

Η Βαλεντίνα είναι μια νεαρή πιανίστρια που κάνει νέα αρχή. Ο γείτονάς της, Νταβίντ, είναι ένας εφευρέτης που μισεί τον θόρυβο. Ένας λεπτός τοίχος θα τους κάνει προξενιό.

Πηγή: FOXreport.gr

Epic Games: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για το Πάσχα – Πότε λήγει η προσφορά

Το FBI προειδοποιεί: Νέα απάτη στοχεύει τους χρήστες των εφαρμογών γνωριμιών – Τι να κάνετε για να μείνετε ασφαλείς