Netflix Top 10 (10/5): Οι σειρές που βλέπουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα – Ποια βρίσκεται στην κορυφή

Παρασκευή σήμερα και είναι ευκαιρία να μείνετε μέσα και να ξεκινήσετε μία νέα σειρά στο Netflix. H δημοφιλής streaming πλατφόρμα έχει προσθέσει πλούσιο περιεχόμενο στη βιβλιοθήκη της τις τελευταίες ημέρες και οι συνδρομητές στην Ελλάδα φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει να το ανακαλύπτουν.

Το Top 10 των σειρών στην Ελλάδα έχει ανανεωθεί και για αυτό είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να χαλαρώσετε στον καναπέ σας και να δείτε μία νέα σειρά στο Netflix.

Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή.

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης για μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Αντιμέτωπος με αμείλικτους εχθρούς και ξαφνική πτώχευση, ένας μεγαλομεσίτης από την Ατλάντα πρέπει να κατακτήσει ξανά την κορυφή όταν η αυτοκρατορία του απειλείται.

Δύο γονείς καταγγέλλουν ότι η 12χρονη κόρη τους, Ασούντα, εξαφανίστηκε, αλλά η έρευνα σύντομα στρέφεται εναντίον τους. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

Μια οικογένεια που κάποτε είχε μοναδικές υπερδυνάμεις χάνει τις ικανότητές της λόγω των προβλημάτων της σύγχρονης εποχής – ώσπου μια μυστηριώδης γυναίκα αλλάζει τα πάντα.

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Ο Σον Σπένσερ φαίνεται να διαθέτει ένα σχεδόν υπερφυσικό χάρισμα στην επίλυση εγκλημάτων, τόσο πολύ που η αστυνομία αρχίζει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ως μέντιουμ.

Δύο νεαρά φαντάσματα συνεργάζονται με ένα μέντιουμ και λύνουν μυστήρια για το υπερκόσμιο πελατολόγιό τους – μέχρι που μια πανίσχυρη μάγισσα περιπλέκει τα σχέδιά τους.

Η ραδιούργα Μαλίκατζαν διευθύνει ένα εκλεκτό πορνείο — αλλά ένας νέος αντίπαλος απειλεί την κυριαρχία της, καθώς στη βρετανοκρατούμενη Ινδία ετοιμάζεται εξέγερση.

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις, καθώς οι νόμοι της επιστήμης καταρρέουν και μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται.

Ένας μουσικός πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων.

Πηγή: FOXreport.gr