Netflix Top 10 (1/5): Oι δημοφιλέστερες σειρές αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα – Ποια κατέκτησε την κορυφή

Ο Μάιος έφτασε και μαζί του δεκάδες νέες σειρές και ταινίες στο Netflix. Ήδη οι συνδρομητές στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν το νέο περιεχόμενο που προστέθηκε στη βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας.

Το Top 10 των σειρών στην Ελλάδα έχει ανανεωθεί και για αυτό είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να μείνετε σπίτι, να χαλαρώσετε και να δείτε μία νέα σειρά στο Netflix.

Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή.

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Δύο γονείς καταγγέλλουν ότι η 12χρονη κόρη τους, Ασούντα, εξαφανίστηκε, αλλά η έρευνα σύντομα στρέφεται εναντίον τους. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

Δύο νεαρά φαντάσματα συνεργάζονται με ένα μέντιουμ και λύνουν μυστήρια για το υπερκόσμιο πελατολόγιό τους – μέχρι που μια πανίσχυρη μάγισσα περιπλέκει τα σχέδιά τους.

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Τον 19ο αιώνα, όταν τα νότια εδάφη της Ιταλίας είναι περιοχή ληστών, η Φιλομένα δραπετεύει από την πλούσια αλλά θλιβερή ζωή της για να ξεκινήσει ένα κυνήγι θησαυρού.

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις, καθώς οι νόμοι της επιστήμης καταρρέουν και μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται.

Μια παλιά υπόθεση ανοίγει όταν ένας ρεπόρτερ εξαφανίζεται, οδηγώντας την κόρη του σε μια μικρή ορεινή πόλη που είναι στοιχειωμένη από μια αίρεση, μυστικότητα και θάνατο.

Όταν οι έφηβοι Μπίλι και Ντόγκε στρατολογούνται από μια τοπική συμμορία, αντιμετωπίζουν έναν βίαιο κόσμο από τον οποίο είναι πολύ μικροί για να προστατευτούν.

Η βασίλισσα των πολυκαταστημάτων και ο επαρχιώτης άντρας της αντιμετωπίζουν μια συζυγική κρίση, μέχρι που ο έρωτάς τους αρχίζει ως εκ θαύματος να ανθίζει ξανά.

Όταν ξεσπά πόλεμος σε συμμορίες της Ευρώπης για ένα κέρμα ανεκτίμητης αξίας, ένας απόμαχος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων σχεδιάζει με έναν κακοποιό μια τελευταία ληστεία.

Πηγή: FOXreport.gr