Με λάμψη, γκλαμ και πολύ χρώμα πραγματοποιήθηκε το φετινό Met Gala στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης με όλα τα λαμπερά αστέρια να δίνουν το παρών.

Το dress code ήταν «A Garden in Time», που βασιζόταν στο θέμα της έκθεσης «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion» και έφερε το στιλ και τη μόδα στο διάσημο γκαλά του μουσείου για να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για το Ινστιτούτο Κοστουμιών.

Η ανοιξιάτικη έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών πραγματοποιείται πάντα την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου κάθε έτους στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν στο κόκκινο χαλί με δεκάδες celebrities και Α-listers να εντυπωσιάζουν με τις haute couture δημιουργίες που επέλεξαν για την αστραφτερή περίσταση.

Ωστόσο, λίγες ήταν εκείνες που εντυπωσίασαν πραγματικά και έμειναν στο θέμα. Η Zendaya, που ήταν και συν-οικοδέσποινα, ήταν η πιο εντυπωσιακή παρουσία της βραδιάς, με δύο διαφορετικά φορέματα, με τον Maison Margiela και τον John Galliano να έχουν την τιμητική τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν σόκαρε για ακόμη μία φορά τους θαυμαστές της με έναν θεόστενο κορσέ, που φαίνεται πώς επιλέγει συχνά τελευταία, ο οποίος έκανε τη μέση της να δείχνει μικροσκοπική, σχεδόν ανύπαρκτη.

Η Τζίτζι Χαντίντ, από την άλλη, έκανε μια σούπερ γκλαμ εμφάνιση με αέρα old Hollywood ενώ δεν έλειψαν και τα γυμνά φορέματα με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να επιλέγει ξανά να μην αφήσει πολλά στη φαντασία.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν εντυπωσιακή και σέξι, όπως πάντα, ωστόσο, δεν ήταν πολύ κοντά στο θέμα της λαμπερής βραδιάς.

Η Τζίτζι Χαντίντ εμφανίστηκε με ένα λευκό off-the-shoulder φόρεμα Thom Browne, με μαύρα βολάν και κίτρινα τριαντάφυλλα ενώ επέλεξε κοσμήματα Chopard.

H Γκουέντολιν Κρίστι επέλεξε ένα κόκκινο βελούδινο φόρεμα Maison Margiela με μαύρη τούλινη κάπα και μουσταρδί γόβες Christian Louboutin.

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα μεταλλικό μπροκάρ φόρεμα Maison Margiela με διάφανη δαντελένια φούστα, στενό κορσέ και ένα πλεκτό γκρι ζακετάκι ενώ επέλεξε ένα ροζ δαχτυλίδι Lorraine Schwartz.

Ο Zendaya, μια από τους συμπαρουσιαστές της βραδιάς, φόρεσε ένα custom made φόρεμα Maison Margiela από τον John Galliano που θυμίζει ένα από τα προηγούμενα σχέδιά του για τον Christian Dior και αποτελείται από τούλι σε αποχρώσεις μπλε και πράσινο του δάσους, καθώς και τρισδιάστατες λεπτομέρειες από φρούτα, κλαδιά και πούπουλα και ένα ασορτί καπέλο.

Στη συνέχεια, επέλεξε με ένα άλλο outfit, ένα μαύρο vintage φόρεμα με μακριά ουρά και ογκώδες φλοράλ headpiece (vintage Givenchy Haute Couture του John Galliano, αγορασμένο από τη Rita Watnick-LILY et Cie) για το τελευταίο της πέρασμα από τα σκαλιά του Met Gala.

Η Πάμελα Άντερσον επέλεξε ένα ιβουάρ φόρεμα με κοσμήματα Pandora και ένα εντυπωσιακό updo με headpiece Noel Stewart.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα σέξι, διαφανές φόρεμα στο χρώμα της σαμπάνιας με γλυπτές ασημένιες χάντρες, ένα ασορτί clutch Tyler Ellis και ένα κολιέ με διαμάντια Tiffany & Co.

Η Λίλι Τζέιμς

Η Αριάνα Γκράντε

Η Σακίρα

Η Λάνα Ντελ Ρέι

Η Πενέλοπε Κρουζ

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Ο Κρις Χέμσγουορθ και η Έλσα Πατάκι

Η Dua Lipa

Η Κένταλ Τζένερ

Η Κάιλι Τζένερ