🔴 ÚLTIMA HORA | Donald Trump felicita a Lando Norris por su primera victoria en la Fórmula 1 en el Gran Premio de Miami.Curiosamente, el presidente vio la carrera desde dentro de su BOX. Trump es sinónimo de victoria.pic.twitter.com/fxMUaaEIcK

Αυτό ήταν σίγουρα ένα απολαυστικό τριήμερο. Ο πρώτος φετινός αγώνας στις ΗΠΑ είχε διασημότητες, πολλή δράση στην πίστα και έναν καινούργιο νικητή Grand Prix!

Εάν κάνετε μία πρόχειρη δημοσκόπηση στην παρέα σας σχετικά με τους αγώνες Sprint της F1, δεν θα βγάλετε μάλλον ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι φίλοι του σπορ δεν είναι σίγουροι για το αν αυτή η καινοτομία λειτουργεί ή όχι.

Στο Μαϊάμι, όμως, λειτούργησε. Μας έδωσε ένα τριήμερο γεμάτο ανατροπές και συνέβαλλε -εν μέρει- στην παρθενική νίκη του Λάντο Νόρις. Ας μην προτρέχουμε, όμως. Η δράση στην ανατολική ακτή είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή ήδη.

Φυσικά το GP του Μαϊάμι πάει πακέτο και με πολλές διασημότητες των ΗΠΑ. Με το 2024 να είναι έτος εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε να επισκεφτεί την πίστα και μίλησε με πολλούς από τους συμμετέχοντες. Στο τέλος συνεχάρη και τον νικητή!

Ο Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ έκλεισε με τους Miami Dolphins για το 2024. Και είπε να παίξει λίγο catch με τους οδηγούς της RB F1. Not bad, Danny!

Το ίδιο έπραξαν και οι Βασέρ-Στάινερ την Παρασκευή. Με τον Γάλλο να επικρατεί τελικά.

Nosso véio de buteco Fred Vasseur está impossível esse ano! pic.twitter.com/nF3DcfnsCa— Estagiário da F1 (@EstagiariodaF1) May 3, 2024

Από την άλλη, ο Εντ Σίραν προτίμησε να κάνει μία βόλτα με τον Τζορτζ Ράσελ.

Ενώ η Λίζα από τις Blackpink κούνησε την καρό σημαία στο τέλος.

https://x.com/uu_lvy/status/1787236404260417541

Ας περάσουμε, όμως, στην δράση. Η εκκίνηση του Sprint ήταν επεισοδιακή, με τον Χάμιλτον να βουτάει στα φρένα της πρώτης στροφής, προκαλώντας προβλήματα στις Aston Martin.

Ο Βρετανός είχε ένα περιπετειώδες Sprint μέχρι το τέλος.

Τα φώτα έπεσαν για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό στον Ντάνι Ρικιάρντο. Εκπληκτική άμυνα για να πάρει την 4η θέση από τον Κάρλος Σάινθ!

Στο τέλος, όμως, ήταν ο Μαξ Φερστάπεν που πήρε τους 8 βαθμούς της πρώτης θέσης.

Ο Μαξ πήρε και την pole για τον αγώνα. Παρά το ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τον γύρο του.

Ωστόσο ήταν ο Νόρις εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος.

Μία νίκη για την οποίαν όλοι χάρηκαν στο paddock. Σπάνιο για Formula 1!

Φυσικά ο Λάντο το πανηγύρισε δεόντως. Έχει τελειοποιήσει πλέον το κόλπο του με την σαμπάνια. Θα του χρειαστεί αρκετές φορές στο μέλλον, εικάζουμε!