Home / Ψυχαγωγία / Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Με χασμουριτά και γκριμάτσες άκουσε τις δηλώσεις του Ισραήλ
Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Με χασμουριτά και γκριμάτσες άκουσε τις δηλώσεις του Ισραήλ
Παρασκευή, 10.5.2024, 11:16
Zappit@ZAPPIT_

“Η Μαρίνα Σάττι κάνει ότι χασμουριέται, απλώνει τα χέρια της… Είναι όλο λίγο επιδεικτικό, κοριτσίστικο, 10χρονο όλο αυτό”.

Viral μετά την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2024 έμελλε να γίνει η Μαρίνα Σάττι, τη νύχτα της Πέμπτης, όταν και είχε ολοκληρωθεί ο δεύτερος ημιτελικός. Κι αυτό μιας και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό θέλησε να εκφράσει, με ιδιαίτερο ομολογουμένως τρόπο, την προσωπική της αντίθεση στο Ισραήλ.

Έτσι, την ώρα που έδινε συνέντευξη τύπου του Ισραήλ και η εκπρόσωπος της χώρας δεχόταν ερωτήσεις, η Μαρίνα Σάττι επέλεξε να κάνει μονίμως γκριμάτσες και χασμουριτά ενώ οι κάμερες έγραφαν μπροστά της. Μάλιστα, παραπάνω της μιας φοράς, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024 ξάπλωσε στον πάγκο δείχνοντας ότι δήθεν την είχε πάρει ο ύπνος.

«Κάνει ότι χασμουριέται, απλώνει τα χέρια της, είναι όλο λίγο επιδεικτικό, κοριτσίστικο, 10χρονο όλο αυτό» σχολίασε, μεταξύ άλλων η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος στον αέρα της εκπομπής.

«Εγώ που δεν είμαι 10χρονο κορίτσι, θα έκανα χειρότερα πράγματα. Γιατί αυτή η υποκρισία του Ισραήλ στον στίχο, «μην ψάχνεις στον σταυρό τον Χριστό, ψάξε παιδάκι νηστικό»… Δηλαδή τα νεύρα μου» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Νίκος Μουρατίδης που βρισκόταν την ίδια ώρα σε ζωντανή σύνδεση στην Super Κατερίνα της Παρασκευής.