Home / Ψυχαγωγία / Eurovision 2024: Άφαντος ο Ολλανδός Joost Klein μετά την πρόκριση στον τελικό
Eurovision 2024: Άφαντος ο Ολλανδός Joost Klein μετά την πρόκριση στον τελικό
Παρασκευή, 10.5.2024, 17:16
Zappit@ZAPPIT_

Τι συνέβη και ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας, Joost Klein δεν βρέθηκε ποτέ στην πρόβα της Eurovision 2024;

Με φόρα στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024, το προσεχές Σάββατο, πέρασε η Ολλανδία με τον Joost Klein πριν από λίγες ώρες. Ο Ολλανδός καλλιτέχνης εμφανίστηκε στον β’ ημιτελικό του μουσικού ευρωπαϊκού τραγουδιού, όπου βρισκόταν και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» για την Ελλάδα, σείοντας το στάδιο με το τραγούδι «Europapa» στο Μάλμε της Σουηδίας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι άλλωστε, όπως και τα στοιχήματα τόσο πριν όσο και μετά την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2024, που θέλουν τον Joost Klein να ανεβάζει φέτος πολύ ψηλά την Ολλανδία στον πίνακα κατάταξης. Το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο, ο Ολλανδός καλλιτέχνης έμελλε να προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στους eurofans.

Κι αυτό μιας και δεν έδωσε ποτέ το παρών στην προγραμματισμένη πρόβα των χωρών που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου για την Eurovision 2024. Ειδικότερα, ενώ ο Joost Klein με το «Europapa» είχε κληρωθεί να εμφανιστεί πέμπτος στη σειρά στη σκηνή, αμέσως μετά το τραγούδι νούμερο 4 που αντιστοιχούσε στο Λουξεμβούργο παρουσιάστηκε στη σκηνή το τραγούδι νούμερο 6 που ήταν του Ισραήλ.

Μέχρι αυτή την ώρα, δε, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για τον λόγο της απουσίας αυτής του Joost Klein από την προγραμματισμένη σημερινή πρόβα για την Eurovision 2024.

Η EBU εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας:

«Αυτή τη στιγμή ερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορά τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεοτέρας. Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε σε σύντομο χρόνο».