Ραντεβού στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 δίνει η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι, καθώς το «Zari» άρεσε και πέρασε από τον β’ ημιτελικό.

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε, άρρωστη, στη σκηνή της Eurovision 2024 και μετέφερε την ενέργειά της στους eurofans. Το άγχος ήταν έκδηλο σε αρκετές στιγμές του act, καθώς κάποιες φορές δεν ακουγόταν, καθώς το μικρόφωνο δεν ήταν κοντά στα χείλη της.

Βέβαια, αυτά δεν έχουν καμία σημασία, διότι η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της τα έδωσαν όλα επάνω στη σκηνή.

Η ελληνική συμμετοχή έγραψε τη δική της ιστορία στον διαγωνισμό, καθώς για πρώτη φορά είχαμε μονοπλάνο. Το «Zari» ξεκίνησε με κοντινό στη Μαρίνα Σάττι, η οποία έμοιαζε να κάνει live στο Instagram. Η τραγουδίστρια σάρωσε τη σκηνή και η κάμερα την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα.

Λίγο παραδοσιακός χορός, ποπ, ραπ. Το πολυπολιτισμικό «Zari» αποκάλυψε όλες τις πτυχές της Μαρίνας Σάττι, η οποία αντλεί έμπνευση από παραδοσιακές, βαλκανικές και αραβικές επιρροές, γεφυρώνοντας πολιτισμούς.

Eurovision 2024: Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον ημιτελικό

Ραντεβού, λοιπόν, στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024, στις 22:00, που θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Τον τελικό της Eurovision 2024 θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, ενώ το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου.

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024

Μετά την εμφάνισή της στον ημιτελικό της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι πόσταρε στιγμιότυπο από το τραγούδι της, γράφοντας: «Put your hands up!… for Eurovision anthem 🙌 MA-RINA! 🇬🇷».

Οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τον διαγωνισμό και φυσικά στήριξαν τη Μαρίνα Σάττι, η οποία τραγουδούσε άρρωστη.

«Μαρίνα σήκωσέ το»: Οι όχι και τόσο ψύχραιμες αντιδράσεις μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2024

Και ένας μικρός χαμός μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2024