Συνεχίζεται ο δεύτερος ημιτελικός της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στην τρίτη θέση με το τραγούδι «Ζάρι» και προκάλεσε θετικές εντυπώσεις. 
16 χώρες διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό (θα περάσουν οι 10) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ελλάδα.
Δείτε βίντεο:
Τα ρούχα που φόρεσε απόψε η Μαρίνα Σάττι είναι τα ίδια που είδαμε και στις πρόβες, σε λευκές και μωβ αποχρώσεις, και οι χορευτές γύρω της θα είναι ντυμένοι στα μαύρα. Η σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής ήταν πολύ δυναμική με τη χορογραφία να έχει αρκετές εναλλαγές, όπως ακριβώς είναι και το στυλ του τραγουδιού.
Κλείσιμο
Αυτό που επίσης είναι γνωστό, είναι πως η συμμετοχή θα παρουσιαστεί στη σκηνή της Eurovision με μονοπλάνο, προσδίδοντας μεγαλύτερη αμεσότητα στην παρουσίαση του τραγουδιού.
Όπως είχε αποκαλύψει η Μαρίνα Σάττι: «Ήταν μία ιδέα του κ. Φωκά Ευαγγελινού, ίσως και βασισμένη σε εκείνο το βίντεο που είχα κάνει της Μάντισσας που ήταν επίσης μονοπλάνο. Έχει να κάνει με το να γίνονται όλα μπροστά στα μάτια του κόσμου, χωρίς κατ, χωρίς μοντάζ, χωρίς κοψίματα. Ό,τι συμβαίνει, αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα Ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και μοντέρνοι, είμαστε και rap, είμαστε και σύγχρονοι, έχουμε όμως και όλη αυτή την κουλτούρα πίσω μας και μέσα μας. Οπότε, νομίζω ότι η ιδέα του μονοπλάνου, το οποίο δεν έχει υλοποιηθεί ξανά στη Eurovision, δίνει αυτή την αίσθηση της συνέχειας και της ειλικρίνειας μπροστά στα μάτια του κόσμου, τα βλέπουν όλα να πάσα στιγμή».
Δείτε βίντεο από την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής
Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστεί και το μεγάλο φαβορί Nemo από την Ελβετία, ο οποίος θα τραγουδήσει αμέσως μετά την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Οι φαν του διαγωνισμού θεωρούν δεδομένη την πρόκριση της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό

Content snippet: CookieBar