Ένα θρίλερ εξελίσσεται στο Μάλμε της Σουηδίας τις τελευταίες ώρες, όπου διεξάγεται ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision.

H EBU απέκλεισε τον Ολλανδό εκπρόσωπο, Joost Klein, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε γυναίκα συνεργάτη της εταιρείας παραγωγής.

Διαβάστε επίσης! Eurovision 2024: Η EBU ισχυρίζεται ότι έχει βίντεο του Ολλανδού να χτυπά την κάμερα Σουηδής camerawoman

Μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας και μετά το επεισόδιο με την Ιρλανδία, που δεν εμφανίστηκε στην τελική πρόβα, ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε με την ελληνική αποστολή και την Μαρίνα Σάττι.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Θάνος Κλωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Ελλάδα δεν πήρε μέρος στην έναρξη της πρόβας του τελικού, όπου κάνουν παρέλαση όλες οι χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.  

Στα παρασκήνια του διαγωνισμού και λίγο πριν ξεκινήσει η πρόβα άτομο της αποστολής του Ισραήλ βιντεοσκοπούσε χωρίς καμία συγκατάθεση τα μέλη της ελληνικής αποστολής και προσπάθησε να φωτογραφίσει και την Μαρίνα Σάττι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση με την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται. Επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και οδήγησαν τις αποστολές σε διαφορετικά δωμάτια και για αυτό τον λόγο η Μαρίνα Σάττι δεν παρέλασε στον πρόβα του τελικού. Το ίδιο συνέβη και με την αποστολή της Ελβετίας και της Ιρλανδίας .

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Photo Credits: AFP Forum