Eurovision: Στρώθηκε το τιρκουάζ χαλί για τον 68ο διαγωνισμό – Το μήνυμα της Μαρίνας Σάττι

Χαμογελαστή και ευδιάθετη εμφανίστηκε σήμερα η Μαρίνα Σάττι, η οποία περπάτησε νωρίτερα στο τιρκουάζ χαλί, που στρώθηκε και φέτος, σηματοδοτώντας την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 68ης Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

H εκπρόσωπος της Ελλάδας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, καθώς και με τις παρουσιάστριες του event, τις δημοφιλείς drag queens Elecktra και Tia Kofi.

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της, καθώς και οι καλλιτέχνες από τις χώρες που λαμβάνουν μέρος στη Eurovision, παρέλασαν, φωτογραφήθηκαν και διασκέδασαν, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, σήμερα Κυριακή (5/5), στο συνεδριακό και συναυλιακό μέγαρο Malmö Live, στην καρδιά του Μάλμε.

Μιλώντας στο ΕΡΤNews η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πριν εμφανιστεί στο τιρκουάζ χαλί πως: «Είμαστε χαρούμενοι. Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ. Είναι ένα μουσικό φεστιβάλ, όπου και να είμαστε βλέπεις παντού μουσικούς, χορευτές, τραγουδάμε με μια κιθάρα, δείχνουμε ο ένας στον άλλο βιντεάκια. Αυτό ονειρευόμουν μέσα από την μουσική. Έχουμε κάνει τις πρόβες μας και τις συνεχίζουμε και στο ξενοδοχείο».

Είναι η πρώτη χρονιά που το τιρκουάζ χαλί -το οποίο οφείλει το χρώμα του στον επίσημο χορηγό της Eurovision, Moroccanoil-, δεν μεταδίδεται ζωντανά. Ωστόσο, τις σύντομες συνεντεύξεις των εκπροσώπων οι φίλοι του Διαγωνισμού μπορούν να τις παρακολουθήσουν live στα επίσημα κανάλια της Eurovision στο YouTube και στο TikTok.